Ebbers Mechanisatie

Typen aanhangwagens

DÉ HAPERT AANHANGWAGENS DEALER IN WINTERSWIJK

In de regio Achterhoek en omstreken is Ebbers Mechanisatie dé expert in aanhangwagens. In onze showroom in Winterswijk hebben we voor ieder wat wils: van plateauwagens, bakwagens en kippers, tot autoambulances, bagagewagens, koelwagens, paardentrailers en diverse andere gesloten aanhangers. Nieuw én gebruikt. Wist u overigens al dat wij voor de regio Winterswijk en omgeving de officiële dealer van HAPERT zijn? De aanhangwagens van dit merk staan bekend als de sterkste van Europa.

EBBERS VERKOOPT ALLE AANHANGERS VAN HAPERT

Bij Ebbers Mechanisatie in Winterswijk kunt u alle aanhangwagens van HAPERT bekijken, uitproberen en aanschaffen. Een greep uit het assortiment:

BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

Voor de zwaardere klussen verkopen we de HAPERT AZURE: deze bakwagens en plateauwagens zijn echte alleskunners en vervoeren al uw los gestorte ladingen met het grootste gemak.

GESLOTEN AANHANGERS

Het SAPPHIRE assortiment gesloten aanhangwagens van HAPERT bestaat onder andere uit topkwaliteit bagagewagens, verkoopwagens, reclamewagens, marktwagens en koelwagens. Met een gesloten aanhangwagen kunt u elke waardevolle vracht probleemloos vervoeren.

KIPPERS

Een kipper is het perfecte vervoersmiddel voor bulkladingen, zoals bouwmaterialen, die snel moeten worden gelost. Maak kennis met de COBALT: robuuste kipper aanhangwagens die wij van HAPERT in ons assortiment in Winterswijk hebben.

AUTOAMBULANCES

Heeft u een aanhanger nodig voor het vervoeren van werk- en voertuigen? Dan is de INDIGO autoambulance uitermate geschikt. Deze HAPERT aanhangwagen is ideaal voor het vervoeren van motoren, auto’s, werktuigen, machines en overige voertuigen.

ROBUUSTE AANHANGWAGEN KOPEN? BEZOEK ONS IN WINTERSWIJK

Bent u al een tijdje op zoek naar een sterke en duurzame aanhanger of speciale trailer, zoals een paardentrailer? Kom dan naar de showroom van Ebbers Mechanisatie en laat u overtuigen door het indrukwekkende aanbod van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. Onze specialisten geven u graag advies en helpen u bij uw aankoop. Bezoek ons vandaag nog in Winterswijk!