Ebbers Mechanisatie

Ebbers Mechanisatie

EBBERS AANHANGWAGENS WINTERSWIJK

Bent u op zoek naar een robuuste en betrouwbare aanhangwagen in Winterswijk? Een aanhanger waar u dag in, dag uit op kunt rekenen? Dan bent u bij Ebbers Mechanisatie aan het juiste adres. Als Official Dealer van HAPERT aanhangwagens leveren we de sterkste transportoplossingen, waarmee u elke klus aankunt.

Bij Ebbers Mechanisatie in Winterswijk staan alle soorten aanhangers te koop. Er is dan ook volop keuze voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u graag een persoonlijk advies over de aanhangwagens, die wij in ons actuele assortiment hebben? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Winterswijk, om ons uitgebreide assortiment te bekijken en advies in te winnen. We zijn maar liefst 6 dagen per week geopend en helpen u graag.

GROOTSTE ASSORTIMENT AANHANGERS IN WINTERSWIJK

Voor het grootste assortiment aanhangwagens in Winterswijk moet u bij Ebbers Mechanisatie zijn. Komt u uit de regio Achterhoek of uit een andere regio in de provincie Gelderland en bent u op zoek naar een veelzijdige open aanhangwagen? Of zoekt u een duurzame gesloten aanhanger voor het veilig vervoeren van uw vracht? Heeft u een kipper nodig om bouwmaterialen snel te kunnen lossen? Of bent u op zoek naar een autoambulance voor het transporteren van werk- en voertuigen? Ebbers Mechanisatie heeft het allemaal! Net als u stellen wij de hoogste eisen aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van elke aanhangwagen. Daarom zijn we er ook zo trots op om dealer van HAPERT aanhangwagens te zijn. 

NIEUWE EN TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS TE KOOP

Als u op zoek bent naar een scherp geprijsde nieuwe of tweedehands aanhangwagen in de regio Achterhoek, dan is er bij Ebbers Aanhangwagens genoeg om uit te kiezen. In onze showroom in Winterswijk vindt u een groot assortiment nieuwe en gebruikte aanhangers van het merk HAPERT en diverse andere merken. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte aanhanger voor uw klus. Kom gerust een keer langs om ons actuele aanbod te bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar!

AANHANGWAGEN ONDERHOUD IN WINTERSWIJK

Bij Ebbers Mechanisatie beschikken we over alle faciliteiten om uw aanhangwagen in Winterswijk van onderhoud te voorzien en, indien nodig, te repareren. We hebben een groot aantal onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen we alle reparaties en onderhoudsbeurten zo snel en efficiënt mogelijk uitvoeren. Met als voordeel dat u de aanhanger nooit lang hoeft te missen.