Ebbers Mechanisatie

Aanhangwagens

ALLE HAPERT AANHANGWAGENS VINDT U BIJ ONS IN WINTERSWIJK

Ebbers Mechanisatie is Official Dealer van HAPERT aanhangwagens. Dat wil zeggen dat u bij ons in Winterswijk het complete assortiment aanhangers van dit topmerk kunt vinden. Wij weten als geen ander dat u altijd en overal op uw aanhangwagen moet kunnen rekenen. Het is om die reden dat we de aanhangwagens van HAPERT in ons assortiment hebben opgenomen. Door de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van elk model, kunt u blindelings op uw HAPERT aanhangwagen vertrouwen. Dag in, dag uit.

Bent u op zoek naar een robuuste aanhanger in de regio Winterswijk? Bekijk dan snel het actuele aanbod van aanhangers op onze website, of breng een bezoek aan onze showroom. De adviseurs van Ebbers Aanhangwagens staan maar liefst 6 dagen per week voor u klaar, om u te helpen bij het kopen van uw aanhangwagen.

EEN HAPERT AANHANGWAGEN VOOR IEDERE KLUS

Voor het vervoeren van bouwmaterialen heeft u een andere aanhanger nodig, dan voor het transporteren van werk- en voertuigen. En als consument gebruikt u de aanhangwagen voor andere doeleinden, dan als ondernemer. Daarom levert Ebbers Mechanisatie alle soorten aanhangwagens van HAPERT. Want dit merk heeft de ideale oplossing voor iedere transportklus.

ASSORTIMENT OPEN EN GESLOTEN AANHANGERS

In Winterswijk heeft Ebbers Mechanisatie diverse open aanhangers van HAPERT te koop staan. Van bakwagens en plateauwagens, tot kippers en autoambulances: deze robuuste en veelzijdige modellen bieden uitkomst bij tal van vervoersklussen. Voor het vervoeren van waardevolle ladingen, hebben we ook uiteenlopende gesloten aanhangwagens van HAPERT in ons assortiment. Kortom: bij ons in Winterswijk vindt u de best passende aanhangwagen voor elke denkbare transportvraag.

AANHANGER ONDERHOUD? DAT KAN, IN WINTERSWIJK!

Bij Ebbers Mechanisatie zorgen we ervoor dat alle soorten aanhangers in uitstekende conditie blijven. Uiteraard kunt u ook uw HAPERT aanhangwagen bij ons in Winterswijk voor onderhoud of reparatie langsbrengen. Wij hebben onderdelen voor nagenoeg alle typen aanhangwagens op voorraad, waardoor we u snel kunnen helpen. Voor u het weet kunt u de aanhanger weer al het zware werk laten doen.