Ebbers Mechanisatie

Aanhangwagen kopen

HAPERT AANHANGWAGEN KOPEN IN WINTERSWIJK

In de regio Winterswijk en omstreken is Ebbers Mechanisatie dé dealer, waar u een HAPERT aanhangwagen kunt kopen. Als Official Dealer hebben wij alle aanhangwagens van HAPERT in onze showroom te koop staan. Voor iedere klus, groot of klein, vindt u bij ons gegarandeerd de beste aanhanger. Wilt u een gebruikte aanhangwagen kopen, in plaats van een nieuw model? Ook dat kan bij Ebbers Mechanisatie! Neem een kijkje bij de occasions op onze website. Of bezoek onze locatie in Winterswijk, waar u het hele assortiment aanhangers kunt bekijken en ons al uw vragen kunt stellen.

EBBERS HEEFT ALTIJD DE AANHANGER DIE U ZOEKT

Wij verkopen nagenoeg alle soorten aanhangwagens. Hierdoor kunnen particulieren en bedrijven uit de regio Winterswijk, Achterhoek en omstreken bij ons altijd vinden waar ze naar op zoek zijn. Dat kan het kopen van een nieuwe aanhanger zijn, maar ook een tweedehands model. Zo hebben we een ijzersterke collectie open aanhangers van HAPERT. Stuk voor stuk robuuste en betrouwbare aanhangwagens, die er ook nog eens goed uitzien.

Ook voor het zwaardere transportwerk heeft Ebbers Mechanisatie diverse HAPERT aanhangwagens te koop staan. Denk aan krachtige kippers, robuuste bakwagens, duurzame plateauwagens en multifunctionele autoambulances. Welk type aanhangwagen u ook wilt kopen; bij Ebbers Mechanisatie in Winterswijk vindt u altijd de beste oplossing!

HAPERT AANHANGWAGENS: WERK MET DE STERKSTE

Voor het hele assortiment geldt dat u met een aanhangwagen van HAPERT voor de allerbeste transportoplossing kiest. Het maakt niet uit waarvoor u de aanhanger nodig heeft; vanuit de locatie in Winterswijk verkoopt Ebbers Mechanisatie alle HAPERT aanhangwagens, die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden. We weten namelijk hoe belangrijk het is dat uw lading, ongeacht wat die lading is, snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

LAAT UW AANHANGWAGEN DOOR ONS ONDERHOUDEN

Zoals voor alle transportmiddelen geldt: een goed onderhouden aanhangwagen gaat langer mee. Ebbers Mechanisatie is úw adres in Winterswijk voor al het onderhoud aan uw aanhanger. Bovendien hebben we de meeste onderdelen standaard op voorraad. Niet alleen voor alle HAPERT aanhangers, maar ook voor vele andere merken. Hierdoor bent u de aanhangwagen nooit lang kwijt en kunt u snel weer aan de slag.