Ebbers Mechanisatie

Assortiment aanhangwagens

Kies uw type aanhangwagen

HapertAzure

Open Aanhangwagens

De HAPERT AZURE is een echte alleskunner. Of u nu tuinafval, grofvuil, pallets, zand, stenen of ander los gestort materiaal wilt vervoeren: deze ongekende krachtpatser kan elke klus aan.

HapertCobalt

Kipper Aanhangwagens

Voor het eenvoudig laden en lossen van materialen kiest u de HAPERT COBALT. Deze kippende aanhangwagen is de sterkste in zijn soort. Groen afval, grofvuil, bouwmaterialen, los gestort of rollend materiaal: onze kippers laden, vervoeren en lossen alles met gemak. Dit veelzijdige model bewijst zijn kracht, keer op keer.

HapertIndigo

Transport Aanhangwagens

Met de HAPERT INDIGO zijn uw kostbare bedrijfsvoertuigen en machines overal inzetbaar. Deze onverwoestbare oprijwagen zorgt ervoor dat elk voertuig en iedere machine snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Op de INDIGO kunt u elke dag rekenen, altijd en overal. Zo bent u mobiel én blijft u mobiel.

HapertSapphire

Gesloten Aanhangwagens

Een HAPERT SAPPHIRE is dé transportoplossing voor het veilig vervoeren van al uw waardevolle bedrijfsgoederen en materialen. Deze hoogwaardige gesloten aanhangwagen is optimaal uitgerust voor het beschermen van uw vracht. Met de SAPPHIRE kunt u erop vertrouwen dat de lading ongeschonden zijn bestemming bereikt.

HapertBasic

Kleine Aanhangwagens

De HAPERT BASIC is een kleine, rijk uitgeruste aanhangwagen, die toch ook betaalbaar is. Dit model is bij uitstek dé aanhanger voor consumenten en semi-professionals.